Medlemskap

För att se aktuella portföljer behöver du vara medlem. Vi erbjuder olika typer av medlemskap som ger tillgång till aktuella portföljer samt att man får ett mail när portföljerna ombalanseras. Tabellen nedan visar medlemskapen.

Medlemskapen har ingen bindningstid, man kan när som helst säga upp sitt medlemskap. Läs våra allmänna villkor.

 

 


Omdömen om medlemskap

Bra tjänst!

Har följt portföljerna sedan årsskiftet 2016-2017 och är mycket nöjd med resultatet så här långt. Rekommenderas för den som inte kan, hinner, orkar eller vill lägga ned arbete på att sortera ut aktier på egen hand.

Ann G

Imponerande träffsäkerhet vid urvalet av aktier

Jag är mycket imponerad av den metod som Indicatum använder för att välja ut aktier som ”är på uppgång”. Jag använder Indicatum som ett bra komplement till min fondportfölj och portföljer med investmentbolag och utdelningsbolag (bolag med hög/växande utdelning). Jag uppskattar tjänsten för att den också hela tiden utvecklas vilket ger ett mervärde för mig som medlem. Exempel på detta är stop loss-funktionen och nu senast de båda OMXS High/Low-portföljerna (som även går att följa även om man inte är medlem). Kan varmt rekommendera tjänsten.

Hälsningar
Jörgen, Stockholm

Jörgen

Fint stöd vid min stockpicking

Indicatum erbjuder en förvånansvärt träffsäker tjänst för att välja aktier. Passar synnerligen väl för mig som är lite lat och inte orkar göra en grundlig analys för varje bolag. Jag använder tjänsten för att bekräfta aktier som jag redan funderar på att handla. Det har även hänt vid mer än ett tillfälle att den tipsat mig om aktier som jag själv inte fastnat för och som vid en vidare analys verkligen visat sig vara köpvärda.

För egen del så brukar jag inte köpa hela den föreslagna portföljen rakt av utan eftersom jag har perspektivet att behålla aktierna på lång sikt så köper jag enbart sådant som jag tror håller över tiden. För mig är det alltså sällan aktuellt att plötsligt kliva av eller balansera om.

Olof